Левски

Кокала: Аврам Грант бе по-добър вариант за Левски от Делио Роси

Бившият наставник на Левски – Емил Велев смята, че загубата на „сините” от Ботев е дошла точно навреме и отново заяви, че Аврам Грант е бил по-подходящ вариант за клуба от Делио Роси.

 

„Видяхме доста слабости в играта на Левски в мача срещу Ботев. Липсваше ентусиазма от предишните двубои, креативност, достатъчно ефективност в атаките. През второто полувреме Ботев стигна заслужено до победата. Победите, които натрупа Делио Роси са срещу отбори, които са доста под нивото на Левски. Тази загуба дойде на време, за да се събудят хората и да осъзнаят, че е нужно все още време.

 

В Левски има много футболисти, но са малко играчите. Мога да отлича единствено Обертан. Мапуку също донякъде вдигна нивото. В последните два мача виждаме, че Делио Роси прави неадекватни смени. Жорди Гомес засега не може да покаже, това което знае. Желанието на собственика е да има футболисти, но играчи няма. Делио Роси все още не познава добре качествата на играчите.

 

Сериозен разговор на Тити Папазов виждали ли сте? Не знам каква революция, какво въстание говори. Щом Тити започна да определя футбола в България, а и в Левски, нещата са малко несериозни. Наско Сираков би трябвало да бъде в Левски. Не мисля, че Наско е обиден заради събличането. Той беше обиден тогава, че не бе допуснат до оперативната власт.

 

Аврам Грант бе по-добър вариант според мен. Той бе обещал на Спас Русев, че ще направи Левски шампион, докато Делио Роси каза в интервюта си досега, че нищо не е обещавал на собственика. Русев и Грант бяха много доволни от разговорите по-между си. Жалко, че се размина с България, надявам се Делио Роси да покаже по-високо ниво", заяви Велев пред livesport.bg.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK