Валенсия

Валенсия открива филиал във Варна

Испанският гранд Валенсия заедно с Global Premier Soccer откриват филиал на футболния клуб във Варна. Достигналият до два поредни финала в най-силния футболен турнир Шампионска лига ще предаде своята философия за играта и методика на обучение на своите партньори от ДФК Шампиони, където ще развиват футболните качества на децата в региона.

 

Под постоянен мониторинг от страна на Валенсия и Global Premier Soccer, тренировъчния процес ще се базира на методиката използвана в испанския колос, откъдето са излезли звезди като Давид Силва, Жоржи Алба, Гайзка Мендиета, Давид Албелда и много други. Треньорите от ДФК “Шампиони” ще участват в редовни семинари и обучителни програми, където ще могат да черпят знания от своите колеги от Валенсия. Всички деца от академията ще носят екипите на европейския футболен гранд с логото на клуба.

 

Проектът с участието на Валенсия и Global Premier Soccer има за цел да разшири мрежата в югоизточна Европа като наскоро бяха отворени и филиали в Гърция и Кипър. По този начин клубът ще има поглед над повече деца, който ще имат възможност да бъдат наблюдавани от футболните специалисти.

 

Източник: http://varnautre.bg/

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK