ЦСКА 1948

ЦСКА 1948: Спрете футболното КТБ! Да изгоним “Литекс“ преди поредния фалит

От ръководството на ЦСКА 1948 излязоха с официална декларация и за пореден път се изказаха остро за отбора от Първа профиесионална лига - ЦСКА. 

 

Конкурсът за базите на ЦСКА наближава, плащането на емблемата също. Маските падат инервите на хората в „Литекс“ не издържат. Отчаяно бяха върнати в играта ликвидатори налюбимия ни клуб, които като негови „ръководители“ веднъж не успяха да вземат лиценз иго изпратиха във „В“ група, а година по-късно успяха и да го фалират.

 

 

Господа окупатори на „Армията“, наближава поредният ви провал. За щастие на всичкицесекари ще се върнете обратно там, откъдето се появихте.Призоваваме армейската общност да обедини усилията си, за да спре това футболно КТБ,да спре поредния опит за разграбване на ЦСКА.

 

 

 

Два пъти тези господа се опитват да преименуват „Литекс“ и да се настанят в Борисоватаградина. Два пъти „червена“ България им посочваше вратата.

 

 

На третия път планът им успя. Е, почти! Настаниха се на „Армията“ и в Панчарево. Но пакне им се получи. Истински цесекари, не докарани от ловешките села, възродиха нажълтите павета ЦСКА. Там, където всичко започна и през 1948 година.

 

 

 

Ние избрахме да си платим цената на фалита. Така, както правят в цял свят – стартирайкиот нулата. Защото да риташ (минимум) три години по села и паланки е футболен затвор.Спортното изкупление. Години на мачове срещу трактористи, без телевизионни права, безтрансфери, без възможност за финансова печалба от дербитата с Левски и другитетрадиционни съперници, без възможност да напълним стадиона в мача, с който щедетронираме „Лудогорец“.

 

 

 

Ние търпим и най-голямата несправедливост – да играем далеч от дома, докато там се енастанил „Литекс“. При това със скандално споразумение, което се крие.

 

 

 

Може би защото е сключено с частното дружество „Ловеч спорт 96“ или със собственика му„Литекс комерс“? Така ли е? Чакаме отговор на тази чудовищна несправедливост спрямоЦСКА, спрямо всички данъкоплатци.

 

 

 

В същото време не остана терен в столицата, на който да не сме провели мач илитренировка. Но за всичко си плащаме. До стотинка! И в момента имаме НУЛА задължения.Плащахме си и плащаме като попове на държавата за нейните бази, които ползваме принужда.

 

 

 

В същото време Ганчев и Инджов избраха лесното, но нечестно – нито един лев отдължимите милиони на държавата. И преместване на „Литекс“. За капак този клуб неизвади и стотинка за наем на нашата база. Отново несправедливост! Нека покажатбордеро! За един платен наем!

 

 

 

 

Питаме се само с колко още е завлечена през тези месецидържавата от футболния Спас-Александър?Питаме се също платен ли беше онзи прословут милион за смет на държавата, зарадикойто беше отнета базата на нашия ЦСКА? Коя фирма го плати? Кога? Нека се покаже наобществото?

 

 

 

 

Макар че ще е смешно при всички случаи, тъй като базата беше отнета заради дълг наЦСКА със собственици Гриша Ганчев и Юлиян Инджов, за да бъде дадена на „Литекс“ съссобственици Гриша Ганчев и Юлиян Инджов.

 

 

 

Да, „Литекс“ – потвърдено и от ръководството на този клуб с няколко писма до УЕФА и доСпортния съд в Лозана. Написано черно на бяло, че този отбор не иска да има нищо общос ЦСКА и само използва феновете му.

 

 

 

Уважаеми армейци, а и всички останали честни данъкоплатци. Време е тази шизофренияда спре!Нека сложим край на това футболна КТБ, в което потънаха милиони и продължават дапотъват. Ние не се притесняваме да извървим до края своя път, защото сме армейци. Спечелихмеокръжната група. Като всеки истински тим на ЦСКА в момента също сме на първо място.Не ни е страх да обиколим всички поляни на София, ако се налага. Специално Литекс щего бием, където го хванем. На паркинга на „Арена Армеец“ да го хванем, пак ще го бием,
защото нашите футболисти знаят цената на емблемата. Усети го вече малкият „Литекс“,този неприет дори в Ловеч преименуван „Ботев“ Луковит.Няма да бъде приет сигурно и „Литек“с, защото тази малка община е пред фалит,натоварена с милиони задължения (вероятно) от същото дружество, което сега серазпорежда с базите на ЦСКА, нашите бази. Спортът в Ловеч е унищожен, земите сепродават, парите отиват в частни сметки, а общинарите се чудят как да спрат източването.Но нека оставим този проблем на съвестта на хората в Ловеч. Ние искаме „Литекс“ веднагада ни освободи от незаконното си присъствие. А дали ще ходи в Баховица, или в Микре -не ни интересува!

 

 

 

Ние сме ЦСКА , те са Литекс!

 

 

 

От ръководството на ЦСКА

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK