Бербо: Когато си играл в отбор като Юнайтед, тогава придобиваш манталитет на истински победител

Димитър Бербатов се надява да стартира с победа в дебюта си за новия отбор Керала Бластърс в индийския футбол. Керала открива сезона на 17 ноември срещу шампиона Атлетико Де Колката.

"С нетърпение чакам мачовете. Ако е така, както всички ми казват, ще се радвам. Феновете трябва да подкрепят отбора си, независимо дали печелим или губим. Индийската лига е в самото начало на живота си и тепърва ще расте и ще става по-силна. Винаги очаквам да победим. Когато си играл за Манчестър Юнайтед, придобиваш този манталитет на победител. И искаш да спечелиш всичко", каза голмайстор №1 в историята на националния отбор на България. 

"На моменти е малко хаотично, има много хора по улиците. Но всичко около мен е наред и ми харесва. Съотборниците ми са много бързи на тренировките и минават покрай мен. Но това е нормално, остарявам все пак. Когато бях на 20-21 години и аз бях така. Но сега съм на 36", допълни Бербатов пред клубния сайт.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK