Миньор 1919 (Перник)

Миньор (Перник) започва подготовка на 11-и януари, ще представи и няколко нови играчи

Представянето на Миньор (Перник) в новата му формация и първата тренировка за пролетния полусезон ще бъдат на 11 януари, четвъртък. "Има нов план, по който ще действа клубът. Уредени са и нови попълнения, които са с голям опит в професионалния футбол. 

С тях са водени разговори да станат едно ядро на отбора, за да може младите момчета да израстват и да се учат на професионализъм. За мен това са едни безспорни имена", заяви заместник-кметът Денислав Захариев. 

Тимът на Николай Тодоров се е подсилил вече с Виктор Райчев, Майк Кръстев и Стоян Кадифчин. До дни се очаква отговор на футболист със сериозен стаж в "Б" група, търси се и един резервен вратар.

Отборът на Миньор ще се включи и в турнира "Петричка пролет". Преди заминаването са уговорени три контроли в Перник. 

"Надявам се на по-добър пролетен полусезон, отколкото есенния", добави Захариев. По негови думи има футболисти, с които през този сезон Миньор ще се раздели, и вече е изготвен списък от спортно-техническото ръководство.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK