Янтра 1919 (Габрово)

Деко стана играещ треньор на Янтра 1919

Тимът на Янтра успя да привлече в редиците си - Мирослав Иванов - Деко, който ще бъде играещ треньор в тима през втория дял от шампионата, съобщи президентът на клуба Веселин Антонов. Досегашният наставник Светлин Иванов остава в треньорския щаб, в екипа отново влиза и Генади Цитлакидис.

 

 

До края на 2017-а Деко беше в треньорския щаб на „Етър“ в Първа лига, като помощник на Станислав Генчев, но преди броени дни беше освободен, след като Красимир Балъков пое кормилото при „виолетовите“.

 

 

„Срещнахме се с ръководството на клуба и говорихме. Два дни обмислях и в крайна сметка реших да се захвана с тази задача – да спасяваме отбора от изпадане“, сподели шампионът на България с „Левски“ и „Лудогорец“.

 

 

Освен привлечените вече в състава Йордан Иванов и Христо Минчев, клубът ще се опита за вземе за пролетния полусезон поне още три нови попълнения, като един от играчите, с който се водят разговори, е футболист с добре познато име в българския футбол.

 

 

Първото занимание на Миро Иванов с отбора на „Янтра 1919“ ще бъде на 15-и януари, когато стартира подготовката на тима за втория полусезон, коментира https://sport-gabrovo.com.   

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK