Септември (Симитли)

Септември (Симитли) стартира с 21 футболисти, основни играчи се разделиха с отбора

Отборът на Септември (Симитли) започна днес подготовка за пролетния дял от шампионата на Югозападната трета лига. Наставникът Спас Стоименов изведе на първата тренировка за годината на новия стадион красавец в Симитли общо 21 футболисти, а отец Спас Веселински отслужи традиционния водосвет. Първото занимание уважи и кметът Апостол Апостолов.

От Септември си тръгнаха вратарят Пангев и полевите футболисти Николай Стоилков, Божидар Станчев, Смаил Креболиев и Даниел Гогов. С изключение на вратаря всички други са освободени от отбора, някои от които и заради големи финансови претенции. Кметът Апостолов бе категоричен че за  тях Септември е затворена страница. В отбора се завърнаха Илиян Христов от Миньор Перник и Кирил Домозетски от Пирин Разлог. Ново име е и голмайсторът  Георги Славков -Рууни от Германея.

"Единствено Пангев постъпи мъжки. Другите първо трябва да си помислят къде играят и какви финанси искат. Ще обиграваме през пролетта млади момчета от нашата школа и през следващия сезон ще атакуваме професионалния футбол. Внасяме проект и започваме изграждането и на хотел за около 50 места на нашия стадион. По този начин от следващата година и отбори от родния ни футболен елит ще могат да се подготвят в Симитли", коментира градоначалникът.

Снимка: Sportal.bg

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK