Локомотив (ГО)

Ндонгала от Локо (ГО) – в Черно море, Ивайло Тодоров – в Пирин

Двама от силните футболисти на “Локомотив” (ГО) напуснаха тима и преминаха в отбори от елита. Великотърновецът Ивайло Тодоров започна подготовка с “Пирин” (Благоевград). Той се включи в първото занимание за сезона заедно с други двама нови – Тихомир Костурков и Вайс Врънчев. От благоевградския клуб съобщиха, че Тодоров със сигурност остава при тях, докато за другите двама треньорът Милен Радуканов ще реши в хода на подготовката.

 

 

През есента Ивайло Тодоров остави отлични впечатления с изявите си в “Локо” (ГО). Освен че отбеляза важни голове, той се представи силно и в дефанзивен план.

 

 

Халфът Аристоте Ндонгала Фунду пък премина в “Черно море”. Юношата на “Нант” играе като ляв халф-бек и бе част от “Локомотив” от миналата зима до сега. От “Черно море” съобщиха, че са подписали с трима нови, като любопитното е, че двама от тях са вече бивши “железничари”. Другият е Мехди Фенуш, който също подписа с “железничарите” преди година и игра за тях през пролетта в Първа лига, а после премина във “Верея”.

 

 

“Локомотив” започва подготовка в понеделник, 15 януари.

Sport-vt.com

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK