Славия Болоня

Официално: Калоян Кръстев подписа с Болоня

Младият нападател на Славия - Калоян Кръстев, заминава със сигурнст за Италия, за да се присъедини към отбора на Болоня. Това разкри самият той пред колегите от Блиц.

 

 

"Да, така е, продължавам в Болоня", лаконичен бе юношеският национал на България до 19 години. За правата на футболиста Славия ще прибере същата сума, каквато взе и за Петко Христов, който миналото лято подписа с Фиорентина.

 

 

"Вече ни изпратиха самолетния билет. Сумата, която ще получим, е като тази от продажбата на Петко Христов във Фиорентина (б.р. - 1,5 милиона евро). Доволен съм, защото Славия продава своите таланти като бял клуб в белите страни. Да е жив и здрав Калоян, той е голям талант, който, сигурен съм, ще развие и в Италия. Договорът все още не е подписан, но може да се каже, че Калоян отива в италианския клуб. Остава да уточним само два детайла, единият е за процента, който ще получим при трансфер на Калоян от Болоня в друг отбор", заяви босът на "белите" - Венци Стефанов.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK