Пирин (Разлог)

Французин разчуства играчите на Пирин (Рз)

Доскорошният футболист на Пирин (Рз) Жил Лаусън изненада своите бивши съотборници с прочувствено писмо. Французинът пожела бъдещи успехи и заля с похвали играчите и наставника Христо Джоджов.

 

„Благодаря на хората в Разлог, че повярваха в мен и ми дадоха възможност да се изявя и да покажа качествата си. Определено преди да дойда от родината си имах едни представи, основани на разкази, показващи България като едно недобро място за живеене, с постоянни престъпления и недружелюбии хора. Доволен съм, че не се вслушах в предупрежденията. Тук намерих спокойствие, бях приет радушно, срещнах разкошни хора. Дадоха ми време да се докажа и повярваха в мен. Дължа много на треньора Христо Джоджов, който не позволи да се поддам на отчаянието, непрекъснато ми даваше мотивация, както правеха и всички в тима. Накараха ме да се чувствам неразделна част от тях. Желая им успех, никога няма да ги забравя”, написа Жил Лаусън от Созопол, където преди два дни подписа първия си професионален договор с едноименния отбор.

Меридиан мач

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK