Пирин Гоце Делчев

Президентът на Пирин (ГД): Подкрепям кандидатурата на Боби Михайлов!

Днес отборът на Пирин Гоце Делчев се събра за първа тренировка, като президентът на тима Иван Близнаков даде специално интервю за football24.bg, в което подкрепи кандидатурата на Борислав Михайлов за президент на БФС.

 

 

От клуба благодариха за всичко на Боби Михайлов и се надяват той да продължи да помага на аматьорския футбол, както го е правил до момента.

 

 

"Подкрепяме кандидатурата на Боби Михайлов за президент на БФС. Дано всичко да мине благополучно и спортът да просъществува. Мисля, че това е правилният път и българският футбол трябва да продължи да го върви заедно с Борислав Михайлов", коментира Близнаков. 

 

 

"Пожелавам си от БФС да продължават да помагат на аматьорския футбол, защото е много трудно и съчувствам на всички, които се опитват да развиват аматьорския футбол в България и се опитват да помагат на младите таланти. Искам да благодаря на Боби Михайлов за всичко, което е направил до момента. Виждам, че нещата вървят в правилната посока с помощта на Министъра на младежта и спорта Красен Кралев и сегашният президент на БФС."

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK