Карнобат

Георги Калоянов: Доволен съм от представянето ни в двубоя с Нефтохимик

Играещият наставник на „Карнобат“ Георги Калоянов даде добра оценка за представянето на своя отбор в дебютната за годината проверка. Неговите възпитаници завършиха 1:1 срещу „Нефтохимик“, а попадението за карнобатлии бе дело на Гюнай Христемов.

„Доволен съм, че нашия отбор стоя добре на терена. Резултатът също е добър за нас. Все пак е срещу отбор от по-горна дивизия. Нямаше контузии след мача, което е много добре.

Няма новодошли и освободени, но знаете как стоят нещата при нас. Трябва някой играч от професионалните отбори да отпадне, и ако има желание, да дойде при нас . Ако в движение попаднем на добър футболист, можем да го вземем. За сега това е отборът.

Петър Колев кара треньорски лиценз, цяла седмица отсъства, но в другата контрола ще е на разположение. Трайно контузени са Любомир Стефанов и Пейчо Делиминков, има и момчета с леки болежки, но те ще се оправят до седмица.“

Зимната подготовка на „Карнобат“ продължава на местна почва. По план предстои контрола с друг отбор от професионалния футбол - „Несебър“. Дата на провеждане – 3-ти февруари.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK