Етър Велико Търново Литекс

Проверката Етър – Литекс от 13 ч. в събота

В 13:00 ч. на 10 февруари (събота) на стадион „Ивайло“ ще започне последната проверка на „виолетовите“ от предсезонната подготовка срещу „Литекс“ (Ловеч), съобщиха от ръководството на „Етър“. Непосредствено преди нея e и официалното представяне на обновения великотърновски отбор за пролетния полусезон. Първоначално плановете бяха контролата да е от 14 ч., но часът бе съобразен с началото на първия официален мач в първенството срещу „Септември“.

 

 

Етърци се разделиха през зимата с шестима футболисти, като бяха привлечени петима нови – Даниел Младенов от „Пирин“, Аласана Мане от школата на „Барселона“, Георги Пашов от „Локомотив“ (Пд), сърбинът Душан Младенович и хърватинът Велко Батрович. Все още се очаква решението на немския вратар Денис Григич, който бе на проби.

 

 

Футболистите на „Етър“ утре подновяват тренировки, след като получиха два дни почивка след връщането от Турция. От 14 ч. е първото за седмицата занимание, което ще бъде на стадиона в Дряново. Там ще са тернировките и в четвъртък и петък.

 

 

Първата официална среща за първенството е на 17 февруари, следващата събота, от 13:00 ч. на стадион „Ивайло“ срещу „Септември“ (София).

 

 

Очаква се от утре пълноценни занимания да поднови и нападателят Алиуне Бадара, който лекуваше скъсани мускулни влакна и не влезе в нито една контрола по време на лагера в Анталия. Бадара обаче е и наказан за първия пролетен мач на „виолетовите“.

Sport-vt.com

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK