Добруджа

Бивш тенесист влезе в УС на Добруджа

Бившият тенисист Николай Милков се завръща в Добруджа като председател на Управителния съвет на клуба, реши Общото събрание. Той заемаше този пост през 2016 година, но след това се оттегли. Досегашният председател на клуба Милен Петков остава като член на управата. Целта пред Добруджа се запазва - влизане във Втора лига, както и подобряването на състоянието на детско-юношеската школа. Хората в УС от дебет вече са 11, а другото ново име е бизнесменът Веселин Влайков. Останалите са общински съветници, както и един представител на родителите на децата от школата. финансовото положение в Добрич не беше цветущо в края на есенния полусезон и дори се стигна до моментен бойкот.

 

 

След намесата на кмета на града Йордан Йорданов и на общинското ръководство проблемът беше решен. Добруджа е на 1-во място в Североизточната Трета лига с 41 точки след 15 мача. След тях е Суворово с 33. В същото време от отбора обявиха, че е привлечен опитният нападател Беадир Беадиров, минал през Доростол, Черноморец Балчик, Светкавица, Калиакра и др.

Тема Спорт

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK