Етър Велико Търново

Етър подписа с Денис Григич

„Етър“ привлече официално вратаря Денис Григич. Немският страж изкара цялата подготовка с тима в Анталия, като бе на проби, и взе участие в почти всички контроли на тима. Григич е бил одобрен от треньорския екип и вече парафира договор с великотърновския клуб. Контрактът му е за срок от една година. Освен него „Етър“ разполага с още двама вратари – Христо Иванов и Цветомир Цанков. Цанков пропусна лагера в Анталия, но от днес се присъедини към тренировките на тима и вече тренира пълноценно.

 

 

Денис Григич е 26-годишен, роден е на 19 септември 1991 г. Висок е 198 см, германец от хърватски произход. Пазил е за немските „Рьотлинген“, „Фрикенхаузен“ и др. Вратарят става шестото ново попълнение в тима, шестима са и напусналите през зимата футболисти.

 

 

Изцяло сформиран е вече и щабът на отбора. Дългогодишният спортен деятел Петър Михнев стана администратор на отбора, в медицинския щаб влизат д-р Райко Проданов, рехабилитаторът Петър Лозанов и още един масажист – Дарин Христов, както и досегашният масажист Петър Петков.

 

 

Обновеният отбор на „Етър“ – футболисти, треньорски и спортно-технически екип, ще бъдат официално представени в събота, когато от 13 ч. „болярите“ ще изиграят последната си проверка от подготовката срещу „Литекс“. Представянето на тима ще започне четвърт час преди началото на двубоя.

Sport-vt.com

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK