Манчестър Юнайтед

Гари Невил: Моуриньо трябва да направи Манчестър Юнайтед шампион догодина

Бившият бранител на Манчестър Юнайтед – Гари Невил смята, че Жозе Моуриньо и неговият отбор трябва да започнат да се готвят за следващия сезон още от сега. Англичанинът подчерта, че основната причина „червените дяволи” да изостават толкова далеч зад Ман Сити е непостоянството в изявите им.

 

„Индивидуалният талант е налице, но работата на Моуриньо е да координира това в отбор през следващите месеци. Той трябва да ги превърне в отбор.

Те изглеждат като отбор, който играе пет процента под интензитета, на който са способни и трябва да играят. Това трябва да направи Жозе Моуриньо. Той трябва да превърне тази талантлива група играчи в отбор, който може да се обедини и да спечели титлата.

 

Следващият сезон ще е третият на Жозе и в главата на него и всички останали ще е, че той трябва да спечели първенството. Те трябва да започнат да се готвят отсега.

 

Все още смятам, че ще завършат втори и все още са във ФА Къп и Шампионска Лига, така че има много за какво да се играе, но все още има моменти, в които позволяват мачовете да им се изплъзнат. Те пропускат положения, немърливи са в последната третина много често и трябва да подобрят това. Те трябва да станат убиици в последната третина, а в момента не са такива”, заяви Невил.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK