Монтана

Веселин Великов: Монтана е най-добрият отбор във Втора лига

Треньорът на Царско село Веселин Великов говори пред "Тема Спорт" за представяне­то на отбора в контролата с ЦСКА (1:2) и предстоящата битка във Втора лига.

 

"Хубав мач стана с ЦСКА. Не можем да се мерим със съперни­ка, това все пак е отбор, кой­то ще се бори за титлата. Радвам се, че реализирахме гол. Срещу такива опоненти имаш не повече от една-две ситуа­ции и ние вкарахме. Пуснахме глупаво попадение за 1:1, но ка­то цяло съм доволен от пред­ставянето в защита. Удържах­ме. Все пак ЦСКА създава по ми­нимум 7-8 положения на мач, а вкара само два пъти”, каза Ве­ликов.

 

"Монтана според мен е най- добрият отбор във Втора лига Има доста силен състав. Изостават на 8 точки от нас, но смятам, че напролет ще са фактор в битката за промо­ция. Ботев Враца пък победи с 3:0 Ботев Пловдив, което не е случайно. И Локо София си пови­ши нивото от есента. Очер­тава се изключително инте­ресна битка през втория дял. Ако изпуснем първото място, ние сами ще сме си виновни. Целта пред нас е да участваме минимум на бараж за промоция в елита", добави Великов.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK