Манчестър Юнайтед

Анри: Рашфорд трябва да си помисли дали да не напусне Юнайтед

Легендата на Арсенал – Тиери Анри смята, че Маркъс Рашфорд трябва сериозно да се замисли дали да не напусне Манчестър Юнайтед след края на сезона. 20-годишният футболист е играл в 25 мача във Висшата лига през този сезон, но през 2018-та не е играл за повече от 20 минути, а за последно бе титуляр срещу Бърнли в края на декември. Пристигането на Алексис Санчес на Олд Трафорд със сигурност допълнително ще ограничи игровото време за младия англичанин.

 

„Едно от най-важните неща според мен е да играеш. Не можеш да си на скамейката и да пропускаш мачове, да пропускаш да се учиш и да спираш възхода си и пример за това е Рашфорд.

 

Майкъл Оуен имаше възможността да затвърди това, което направи в първия си сезон, защото игра, игра и игра – и мога да ви дам и други примери.

 

Но Рашфорд понякога не можеше да затвърди това, което направи в дебютната си година, защто понякога играеше вдясно, понякога вляво. Напускане е силна дума. Той е местен и иска да играе за Юнайтед. Но той трябва да играе, а това става все по-трудно след идването на Санчес.

 

Мисля, че в края на сезона той ще трябва да се замисли дали да остане”, заяви Анри.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK