Министър Кралев: Вземете мъдри решения!

Министърът на спорта Красен Кралев взе думата по време на осмия Конгрес на БФС, обръщайки се към членовете, гостите и медиите:

 

„През последните години държавата бе обърнала гръб на футбола. Но в последните три с БФС и Борислав Михайлов започнахме няколко важни програми. Не е тайна, че няма как да имаме футбол без добра инфраструктура. Започнахме с организирането на юношеското европейско първенство и реновирахме няколко от стадионите ни. Същевременно изградихме нови терени и помощни игрища в различни краища на страната, включително осветление и нови терени за някои от футболните клубове, отпускайки общо над 1 млн. лева. Тази програма ще продължи.

 

Ние сме готови да помагаме на футбола във всеки един аспект. Пожелавам на делегатите успешен конгрес - да вземете мъдри решения, които да ни позволят да продължим работата си в името на футбола и спорта. Бъдете живи и здрави! Бог да пази България!".

 

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK