Лудогорец Левски

Организация и мерки за сигурност преди Лудогорец - Левски

ПФК Лудогорец съобщава, че клубът и полицията в Разград ще вземат сериозни мерки заопазване на обществения ред преди, по време и след предстоящия в събота мач с Левски от XIIкръг на първенството в Първа професионална лига. Клубът напомня, че от съображения засигурност фенове с артикули на гостуващия клуб няма да бъдат допускани в секторите спривърженици на домакините. Достъп до стадиона няма да имат лица в нетрезво състояние итакива, употребили наркотични вещества. Внасянето на остри и опасни за здравето предмети,както и използването на пиротехнически средства е абсолютно забранено.

 

Достъпът с хладно иогнестрелно оръжие, както и спрейове със защитен газ, също е забранен. Стадион Лудогорец Арена разполага със система за видео наблюдение, благодарение на която нарушителите щебъдат идентифицирани и предадени на органите на реда.В деня на мача феновете на Левски ще могат да си закупят билети единствено от касата нановия сектор "Г". Гишето отваря в 14,00 ч. ПФК Лудогорец обръща внимание напривържениците на гостуващия тим, че на входа на сектор „Г“ има турникети и по тази причинае необходимо да спазват указанията на стюардите при влизането в сектора.В събота "Лудогорец Арена" ще отвори врати два часа преди началото на двубоя - в 18,00 ч.Всички фенове подлежат на щателна проверка по входовете. По тази причина клубътпризовава привържениците да оказват съдействие на стюардите и органите на реда.ПФК Лудогорец приканва феновете да се възползват от предварителната продажба на билети ида дойдат на стадиона по-рано, за да се избегне струпване по входовете и да се облекчипропусквателния режим.

 

Важно! ПФК Лудогорец напомня, че за мачовете от Лига Европа и първенството на Първалига на стадиона се влиза само срещу документ за самоличност, който трябва да бъдепоказан на органите на реда. Мaлолетните и непълнолетни лица под 18-годишна възрастще бъдат допускани срещу попълнена декларация от придружител. Търсете бланките накасите на "Лудогорец Арена" и ги попълвайте стриктно, за да се улесни пропусквателниярежим на стадиона непосредствено преди началото на мача.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK