Хитрино Волов 1929 (Шумен)

Хитрино удари Волов без проблеми

 

Срещата ще се запомни с пълното надмощие на символичните домакини, които още от първия сигнал на Надежда Белчева от Варна показаха, че единствената им цел е победата.Няколко опасни атаки пред вратата на Добромир Дочков (Волов) осъществени от Мехмед Сабри, Ивелин Василев и Христо Александров едва не доведоха до отбелязване на гол.
В 26-ата минута новопривлеченият от школата на Лудогорец (Разград) Дилян Ганев от далечно разстояние 30 – 35 метра изненада стража на шуменци – 1:0. В 40-ата минута падна и втори гол във вратата на Волов след разбъркване в наказателното им поле. Най-съобразителен от ситуацията се оказа защитника Боян Николов, който след като топката рикошира в краката на няколко бранители на Волов и съотборника му Христо Александров я насочи в мрежата – 2:0. В началото на второто полувреме момчетата на Стоян Чешмеджиев започнаха със самочувствие. Все пак мача се играеше на техния терен, където те тренират и играят срещите си като домакин.
Последваха няколко опасни влизания към вратата на Дилян Димов (Хитрино) осъществени от Муса Кавунски, Сонер Кязим и Айхан Ведат, но безрезултатни. Футболистите на Хитрино с напредването на времето изнесоха играта по-напред в централната част на терена и при първа възможност атакуваха вратата на шуменци. В 60-ата минута Мехмед Сабри надбяга защитата на Волов и реализира за 3:0. Две минути след това самостоятелна атака на Сонер Кязим от централната част на терена се стигна също до отбелязване на гол 3:1. В 65-ата минута от рамките на наказателното поле Христо Александров с глава покачи на 4:1. В 85-ата минута Йордан Йорданов (Хитрино) нацели гредата на шуменци.
Компетентно, точно и безпристрастно съдийство на Надежда Белчева от Варна и асистентите: Йордан Митев от Шумен и Николай Сурдов от Варна. В следващия Х кръг – 28 октомври (неделя) от 14,00 часа Хитрино гостува на Локомотив (Русе), докато Волов (Шумен) ще домакинства на Калиакра (Каварна).
Салим САЛИХ – Шумен

Спортал.БГ

 

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK