Суворово

Кметът на Суворово: Глупаво е да се сравняваме със Спартак (Вн), но от 10 години сме фактор

След като спортно-техническотото ръководство на Спартак (Варна) за втори път след мач срещу Суворово обвини съдийството в тенденциозност и пристрастие, кметът на Суворово Павлин Паскалев излезе с декларация. Двата тима направиха 1:1 в мач от Трета Североизточна Лига.

 

Повод за напрежението стана и първата среща между отборите за Аматьорската Лига преди 10 дни, която Спартак загуби с 1:2, а ръководството на „соколите“ отново отправи обвинения към съдиите.
„В мача между Суворово и Спартак се събра доста напрежение. На футболистите и треньорите, деятелите и привържениците на Спартак 1918 припомням, че футболът е само една игра и нищо повече. С още по-скромните си възможности като отбор твърдя, че не се сравняваме и конкурираме с традициите и успехите на Спартак 1918. Би било глупаво от наша страна, но вече 10 години сме фактор и всеки се съобразява с това в Трета лига. 

 

Футболистите и треньорите играят единствено за честта и достойноството на футболния ни клуб, града и Общината. От едни сме обичани и уважавани, а други ни мразят и ни завиждат", се казва в част от обръщението на кмета на Суворово. 

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK