Спартак (Варна)

Спартак (Вн): Ще влезем във Втора лига, но няма да търпим подигравки

Спортно-техническият директор на Спартак Варна Мартин Зафиров изрази разочарование от съдийството на силистренеца Димитър Желязков на мача със Суворово, завърши 1:1. Ремито остави соколите на трето място - на 2 точки зад съперника си и на 3 от лидера Ботев Нови пазар. 

 

"Реферът ни почна още от началото, като до 15-ата минута ни вдигна 3 жълти картона. Техни футболисти също бяха за картони, но им ги спести и им направи само предупреждения. През цялото време даваше всичко спорно за съперника. Особено грозно бе ръководството на съдията в последните 15 минути. Тогава свиреше всяко докосване или бутане за тях, даваше им фаулове и по този начин не ни позволяваше да изнесем топката и да играем футбол. Техният гол е чист, но отсъжданията преди него на рефера не бяха чисти. Ние ще влезем във Втора лига, но няма да допусна съдиите да се подиграват с името Спартак", каза Зафиров пред petel.bg.

 

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK