Наполи

"Мачовете са твърде дълги, унищожаваме футбола"

Президентът на Наполи Аурелио Де Лаурентис направи интересен коментар и заяви, че футболът се превръща в изключително скучен спорт и ФИФА и УЕФА трябва да вземат мерки. 

 

"Унищожаваме футбола. Трябва да гледаме в бъдещето, защото младите хора се интересуват само от видео игри. В момента потъваме."

 

"Ще видите след 8 години, децата, които се раждат сега, няма да се интересуват от футбол." 

 

"Футболът е важна индустрия. Без спирачките, които се натискат от ФИФА и УЕФА, спортът може да се превърне в още по-важен." 

 

"Всичко е наша грешка, ние сме стари идиоти. Има изключително скучни мачове. Футболните сблъсъци са твърде дълги, направо заспиваш." 

 

"Трябва да се играят две полувремена по 30 минути с 3-4 минути почивка." 

 

"Трябва да променим всичко. Защо Европа не работи по този въпрос? Трябва да се направи първенство с 4-те най-добри отбори от Англия, Франция, Италия, Германия и Испания. Това са 20 тима." 

 

"Трябва да има само 1 мач и двубоите да се играят във вторник, сряда и четвъртък. Събота, неделя и понеделник ще се играят нормалните първенства." 

 

"Тази нова надпревара ще ни донесе 10 млрд. евро." 

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK