Спартак (Варна) Бенковски (Бяла) Светкавица

Наказаха Бенковски Бяла с лишаване от домакинство

Отборът на Бенковски Бяла беше наказан с лишаване от домакинство за една среща, съобщавата от ЗС на БФС Варна. Освен това на клуба е присъдена и финансова санкция в размер на 1250 лева. Двама са наказаните футболисти за следващия кръг - това са Никола Тодоров от Устрем Дончево и Емил Янчев от Светкавица Търговище. Наказани са и двама треньори за по един мач - Бойко Каменов - помощник треньор на Спартак Варна и старши треньорът на Светкавица Милен Петков.

Ето наказанията:  
Със спиране на състезателните права:
1. Никола Живков Тодоров от ФК „Устрем - Д” Дончево – 1 среща на основание чл. 22, ал. 2 „а” от ДП.
2. Емил Янчев от ФК „Светкавица” Търговище – 1 среща на основание чл. 22, ал. 2 „м” от ДП. (по доклад)
 
По доклад:
1. Милен Петков – треньор на ФК „Светкавица” Търговище – забрана да изпълнява функции като треньор за 1 среща и глоба 250 лв. на основание чл. 34, ал. 1, т. 2 от ДП.
2. Бойко Каменов – помощник треньор на ФК „Спартак 1918” Варна – забрана да изпълнява функции като треньор за 1 среща и глоба 250 лв. на основание чл. 34, ал. 1, т. 2 от ДП.
3. На ФК „Спартак 1918” Варна се налага имуществена санкция в размер на 375 лв. на основание чл. 37, ал. 1 т. 4, а/3 от ДП.
4. ФК „Бенковски” Бяла – лишаване от домакинство за 1 среща и имуществена санкция от 1250 лв. на основание чл. 37, ал. 1 т. 7 „а”. Имуществената санкция може да се обжалва пред ЗС на БФС Варна в 7 –дневен срок от уведомяването.

Football24.bg Football24.bg

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK