Хебър (Пз) Пирин (Разлог)

Хебър на режим преди мача с Пирин

Футболният тим на Хебър ще бъде събран на 24 часов режим преди ключовата битка с Пирин(Разлог) утре.


Пазарджиклии ще отпътуват още днес за Банско след тактическата тренировка, която Николай Митов ще проведе на клубната база край стадион „Георги Бенковски”.


В автобуса за планинския център ще се качат и лекувалите доскоро контузии основни играчи Цветелин Тонев и Николай Стоилков – Газелата.


Добрата новина за Митов е, че двамата ще могат да започнат в титулярния състав, ако той реши да им се довери за стартовата 11-ка.


Проблемен обаче остава нападателят Александър Александров – Аци, който обърна глезен на мача с Рилски спортист.
В най-добрия случай Аци ще бъде на резервната скамейка. Всички останали в Хебър са здрави и очакват мача с нетърпение. Победата в Разлог е от стратегическо значение за „зелените” от Пазарджик в похода им към Втора лига, тъй като ще отдалечи на домакините на цели 7 пункта зад тях и в същото време ще запази дистанцията на тима от 4 пункта спрямо основния преследвач Оборище(Панагюрище), който има протоколен домакински мач с новаците от Надежда(Доброславци). В Разлог хебърци ще се надяват и на подкрепа от своите фенове, за които, както вече писахме има подсигурен безплатен транспорт.

Източник: Пазарджишка Марица

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK