Спортист - Своге

Освободиха Ангел Славков от Спортист (Своге)

Ангел Славков от днес официално вече не е старши-треньор на третодивизионния Спортист (Своге).

 

Славков пое състава в края на миналия сезон и помогна на отбора да спечели промоция от Областните групи, но от началото на кампанията в Югозападна Трета лига Спортист спечели само една победа в 13 мача и заема предпоследното място в подреждането.

 

"Разделяме се като приятели и му пожелаваме успех в следващото начинание. Взехме го през пролетта с цел влизане в трета лига и той свърши прекрасно работата си. Ангел Славков е страхотен специалист, работохолик и много честен човек, треньор за по-високо ниво. Той се постара, но и ние му наложихме определена рамка. Идеята ни беше да запазим отбора от Областните групи и без привличане на нови играчи да се опитаме да бъдем конкурентни. Очаквахме по-добри резултати, но не се получи".

 

"Разговаряхме и решихме да се разделим. При него имаше и семейни причини заради всекидневното пътуване до Своге. Не сме решили кой ще го замени. На този етап отборът ще бъде воден от някой от помощниците", заяви президентът на Спортист (Своге) Петър Веселинов.

 

Източник: БТА

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK