Марек1915 - Дупница

Треньорът на Марек хвърли оставка

След като неотдавна Янек Кючуков подаде оставка като изпълнителен директор на Марек 2012 заедно с братовчед си Анжело Кючуков, сега си тръгна и треньорът Цветан Видински. Той взе решението след срамната загуба с 1:5 от Чавдар Етрополе. Видински не издържа на сиромашията в клуба. Явно президентът на Марек Борис Паризов, който е с малък бизнес в Италия, няма сили за издръжката.

 

 

„За съжаление изпращаме една от най-слабите години за футболен клуб Марек. Пишем в момента една наистина срамна история. Затова и някой трябва да си поеме отговорността за слабите резултати. Затова съм решил: след последния мач от есенния дял на първенството повече няма да съм треньор на първия отбор. Мисля, че времето, което ми беше дадено от ръководството и кмета на града като основен финансов благодетел е напълно достатъчно, за да се направи един добър отбор. Видно е, че не успях, така че раздялата е необходима. В Марек има доста потенциал, просто му трябват лидер и още един-двама футболисти. Но сме един от най-бедните отбори в групата и няма как да ги вземем“, изтъкна Видински.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK