Арда (Кж)

Арда няма да прави чистка на полусезона

Отборът на Арда няма да прави чистка през зимната пауза. Това обявиха от клуба. Също така в публикацията от клуба се казва, че бъдат привлечени един или двама нови играчи.
"Във връзка с публикации в някои медии, ръководството на Арда  и треньорският щаб, в лицето на Емил Кременлиев уточняваме, че „чистка“ в Арда по време на зимната пауза няма да се прави. Отборът ще бъде подсилен с един или двама играчи, за да се увеличи конкуренцията в отбора. Лицето на Арда ще бъде различно. Категорично опровергаваме и тиражираният слух, че нападателят Веселин Марчев ще бъде освободен от редиците на Арда. Той се е доказал във времето и разчитаме на него. Вярваме в своите футболисти и няма да позволим имена на играчи от Арда да бъдат замесвани в неверни слухове. Ние ще следваме своите амбиции да влезнем в Първа лига, защото Арда вече е фактор в българския футбол!", публикуваха от клуба.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK