ЦСКА

ЦСКА маха Ел Маестро! Стойчо Младенов спасява сезона

Стойчо Младенов е козът, който ще извади ЦСКА, за да изпълни високите очаквания на феновете за предстоящия сезон. „Меридиан Мач“ научи, че на „Армията“ вече са решили да поканят най-успелия си треньор през този век и дори са се свързали с него за първоначален сондаж на ситуацията. Договорът на Стойчо Младенов с неговия Кайсар изтича в края на ноември, а самото първенство свършва тази седмица. В последния кръг тимът на Младенов гостува на Актобе и при победа може да финишира на четвъртото място. То ще бъде посрещнато буквално като участие в Шампионска лига от ръководството и феновете, като се има предвид, че това е един от отборите с най-малък бюджет.

 

След силния старт ЦСКА отстъпи до третото място и е на три точки от лидера Лудогорец. Пътят към спечелване на Купата пък преминава през тежко гостуване на „орлите“ напролет. Именно Екзекутора успя през есента на 2012 година да победи Лудогорец в Разград в 1/16-финал и в крайна сметка да отстрани шампионите.

 

Постът на Ел Маестро се разклати, особено след като изгуби последователно мачовете с Левски и „орлите“, които бяха изключително важни за Сектор Г. Във форумите ултрасите масово приканват Стойчо Младенов да бъде върнат на „Армията“, като присъствието му със сигурност ще доведе и до по-сериозна посещаемост на мачовете, където напоследък има по 1000 фена. Само преди няколко дни и почетният президент Димитър Пенев намекна за сериозни промени.

 

Младенов направи силен сезон с Кайсар и получил покана от два казахстански и един руски отбор. Тимът изненада със силната си отбрана, като е допуснал повече голове единствено от шампиона Астана. Стойчо обаче заявил пред щаба си, че, остане ли в Казахстан, ще работи единствено с Кайсар. От настоящето ръководство на ЦСКА се свързали с Младенов още през пролетта, за да го привлекат на момента, но треньорът имаше договор и от Кайсар поискали голяма неустойка.


Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK