Левски

Заплаха "Давид" тегне над Кабрал

Левски трябва да действа на няколко фронта до края на есента. Освен в оставащите шест мача, „сините“ нямат право на грешка и при играчите, чийто договори изтичат. На „Герена“ успяха да задържат звездата си Габриел Обертан, но има сериозна заплаха да изпуснат още двама от стълбовете си в основния състав до момента. „Меридиан Мач“ вече алармира, че чужди клубове не спират да се въртят около Давид Яблонски. „Сините“ забавиха преговорите с него заради тънката ситуация, в която той изпадна, след като бе осъден на първа инстанция в Чехия за уреждане на мачове. Това обаче не притеснява отбори от Полша и Турция, които смятат, че могат да го измъкнат без пари от „Герена“.

 

Според запознати в такава ситуация се намира и Желсон Кабрал. Крилото разцъфна под ръководството на Славиша Стоянович. До този момент Жерсон има четири гола и три асистенции, а освен това успя да замени доста достойно Паулиньо, който през миналото първенство предизвика фурор. Това не е останало незабелязано и към него има повече от сериозен интерес. Целта на клубовете, които го желаят обаче е ясна - да им излезе без пари. Това може да стане, защото и той не е подновил договора си с Левски, който изтича през лятото.

 

Кабрал дойде през миналото лято на „Герена“, след като преди това е бе отхвърлен в последния момент от Динамо Москва.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK