Идеалният отбор на Football24.bg за есенния дял на Северозападната Трета лига

Първият полусезон в Северозападната Трета лига приключи след последните отложени мачове през уикенда, а равносметката до момента е ясна.

Макар и да няма нужната организация Спартак (Плевен) показа най-голям характер и завоюва първото място в класирането с 2 точки преднина пред втория тим на Янтра (Габрово) и пет точки пред третия в таблицата Бдин (Видин). 

Без съмнение неприятната изненада бе отборът на Севлиево, който се представи доста под очакванията, след като всички очакваха тимът да гони класиране при професионалистите.

Все пак обаче Анатоли Тонов бе лишен от някои, от най-добрите си футболисти през лятото, след като Тихомир Кънев и Тихомир Трифонов подсилиха Локо (Горна Оряховица) и в крайна сметка отборът не успя да намери достойни заместници на двамата. 

По традиция Football24.bg ще даде оценка на представянето на футболистите в групата и ще назове своите фаворити за най-добри играчи в идеален отбор. 

Идеален отбор на Северозападната Трета лига за есенния дял на шампионата на сезон 2018/2019:

Вратар: Иван Георгиев (Спартак Плевен)

Централни защитници: Иван Макриев (Бдин Видин) и Илиан Илиев (Янтра Габрово)

Крайни защитници: Станислав Иванов (Спартак Плевен) - десен бек и Константин Генков (Вихър Славяново) - ляв бек

Полузащитници: Стефан Иванов (Янтра Габрово), Ивайло Раденцов (Спартак Плевен) и Християн Василев (Янтра Габрово)

Крила: Борислав Борисов (Бдин) и Радослав Байчев (Бдин)

Нападатели: Пламен Кожухаров (Янтра Габрово) 

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK