ОФК Хебър

Бранител на Хебър се размина с операция след счупен крак

Бранителят на Хебър Николай Стоилков няма да бъде опериран, след като счупи крак при успеха с 3:2 над Германея в двубой от Югозападната Трета лига. Той пострада тежко след сблъсък с Георги Младенов. Стоилов ще бъде с гипс през следващите 2 месеца, но се е разминал с по-сериозно счупване. При най-доброто възстановяване той ще поднови леки занимания през март, като се очаква да се завърне на терена преди края на сезона.

 

"Хубаво е, че завършихме есенния дял с победа. Най-лошото е, че тежка контузия получи защитникът ни Николай Стоилков. Тази победа я посвещаваме на него. Най-важни и този път са трите точки. Може да е банално и шаблонно, но това е самата истина. Започнахме добре и вкарахме два бързи гола. После необяснимо получихме две попадения от домакините. След 3:2 в наша полза пропуснахме ситуации, които би трябвало да вкарваме, за да не треперим до последно", каза треньорът на лидера Хебър - Николай Митов.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK