Локомотив (ГО)

Орачев все по-близо до Локо (ГО)

Горнооряховските .железничари" са все по-близо до договор с треньора Малин Орачев. Преди гостуването на Черноморец (Бч) той бе дал срок от две седмици на ръководството да помисли върху предложението на президента Георги Бижев. Вчера обаче стана ясно, че двете страни са много близко до постигане на споразумение и подписване на договор. Марин Байчев и Биян Саид остават в щаба на новия треньор.

 

След последния шампионатен двубой с дублиращия отбор на Лудогорец, който по програма е предвиден да се играе на 10 декември, на футболистите ще им бъде дадена почивка до 15 януари, когато Локо (ГО) ще се събере за първа тренировка.

 

„Очакваме в новата година субсидията от Общинския бюджет, и пари от спонсора Ефбет, за да дишаме много по-спокойно и да си позволим да привлечем нови имена в отбора. Ще се разделим с няколко човека, а на тяхно място ще вземем нови. Ще може да се подсилим с футболисти. Все по-близо сме до договорка с Малин Орачев и най-вероятно той ще е новият ни старши треньор. На нашите футболисти всичко, което имат да получават като заплати и премии, е изплатено. В това отношение нямаме никакъв проблем и всичко се получава навреме. Изплащаме всички задължения и дължимите суми към доставчиците т.е. изпълняваме поетите задължения дълговете на ОфК Локо (ГО) да бъдат изплатени и да станем финансово стабилни!“ - сподели президентът на отбора Георги Бижев.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK