Ювентус

Роналдо признал за изнасилването във въпросник от 2009

Суперзвездата на Ювентус Кристиано Роналдо признал, че е изнасилил американката Катрин Майорга през 2009 г. Това твърди изданието, което първо разкри подробности по случая - "Шпигел", позовавайки се на въпросник на адвокатите, които са изготвили споразумението между двете страни веднага след случилото се в хотелска стая в Лос Анджелис.

 

Роналдо дал на Майорга 375 хил. долара, за да не разгласява случката. Въпреки това тя реши да разкаже своята история. Оказва се, че за да се изготви споразумението, футболистът е трябвало да отговори на доста интимни въпроси.

 

"Тя каза, че не е редно да правим секс, тъй като се срещаме за първи път. И въпреки това ме хвана за члена", започва разказа си футболиста.

 

Той обяснява с подробности, че тя е заявила гласно и категорично няколко пъти, че не иска да има сексуални отношения с него, въпреки това футболистът е действал. "Тя лежеше настрани. През цялото време бях груб. Беше бързо. Може да съм ѝ направил синини, когато я обръщах", споделя той.

 

"Тя ми каза да не го правя и че не е като другите. След това и се извиних."

 

След тези разкрития на "Шпигел", позицията на футболиста по скандала изглежда не толкова категорична. Адвокатите и самият Кристиано бяха убедени, че не се притесняват от разкритията и скоро истината ще излезе наяве. Едва ли обаче са очаквали този въпросник да се появи в медийното пространство.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK