Локомотив София

Ангел Колев: Продължават да се гаврят с нас

Треньорът на Локо Сф Ангел Колев за пореден път през този сезон се оплака от съдийството в ущърб на отбора.

 

"Разочарован съм, че мачът трябваше да се играе на тази наводнена, замръзнала нива. Бих искал да засегна и изключително слабото съдийство. Реферът не можа да ми отговори защо ни отмени гола. Просто нямаше какво да каже. Ще подадем жалба, защото това не е първият мач, в който се гаврят с Локомотив. Този клуб е институция и не е редно да пращат съдии, които да се учат да свирят на нашите мачове. Хората, гледали срещата, видяха десетките неточни отсъждания на рефера. Иначе беше двубой на блъскане и ритане, но не и на футбол. Такива съдии не заслужават място в българския футбол, без значение на какво ниво", каза Колев.

 

А колегата му в Черноморец Бч Георги Иванов-Геша заяви: "Беше ми много трудно да накарам отбора да се хвърли. Не бях уверен, че ще са в състояние да покажат морално-волевите си качества, но доказахме, че сме отбор. Ние сме. гордостта на Балчик. Дано здравият разум да надделее над дребни политически дряз-ги. футболът трябва да е надпартиен".

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK