Монтана

Монтана пред раздяла с Румен Трифонов

Монтана е пред раздяла с опитния Румен Трифонов. Той бе привлечен след началото на сезона, но така и не успя да се пребори за място в тима. 33-годишният халф-бек често оставаше и извън групата. Трифонов не е успял да убеди старши треньора ферарио Спасов, че трябва да продължи на "Огоста". Развитие се очаква до края на годината.

 

След успеха над Локомотив София в "Надежда" Феро заяви, че няма да се прави кой знае каква селекция. Причината е, че през зимата не се намират нужните качествени попълнения.

 

"Направихме нелоши неща. Завършихме един добър полусезон и се представихме по добър начин. Интегрирахме доста нови момчета. Заслужаваме мястото, което заемаме в момента. Преди да започне първенството, казах, че четири отбора ще се борим за първите позиции. Място за спокойствие няма. Направихме всичко възможно да не се отделим с много точки от лидера. Нуждаем се от един-двама футболисти, но ще продължим с момчетата, с които разполагаме. Колективът е добър, играчите се напас-наха, а и с повечето работим от година и половина, така че кой знае какви промени не са нужни сега, а и зимата по-трудно се намират качествени играчи. Рискът е по-голям", коментира Спасов след победата над Локомотив София, която остави Монтана на 7 точки от лидера Царско село.

 

Тема Спорт

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK