Оборище (Панагюрище) Хебър (Пз)

Митов: Седемте точки пред Оборище не ме успокояват

Старши треньорът на Хебър Пазарджик заяви, че седемте точки аванс пред втория Оборище в Югозападната Трета лига не го успокояват и че напролет тима му го чакат още тежки битки.

 

"Тези 7 точки са и много, и малко като преднина. Доколкото знам, преди година по това време Хебър е бил на 7 точки от тогавашния есенен лидер ЦСКА 1948, но в един момент всичко е било решено в прекия двубой, след като преднината на столичани е била сведена до 3 точки. Така че тези 7 точки за нас в момента съвсем не ме успокояват. Ще стана спокоен, когато и математически Хебър бъде недостижим в класацията и вземе предсрочно визата за Втора лига", каза Митов.

 

"Започваме подготовка на 10 януари, като малко преди това ще проведем медицинските прегледи на момчетата. От там тренираме в домашни условия до 28 януари, когато летим за Турция. В Анта-лия ще проведем двуседмичен лагер, връщаме се тук на 13 февруари и до началото на пролетния полусезон отново ще тренираме на нашата база. Контролите ще бъдат 6, максимум 7, като в първата ще срещнем ЦСКА 1948 на 26 януари. Останалите в момента се уточняват. Четири от тях ще бъдат в Турция, а последната ще се състои на 15 февруари тук", добави наставникът.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK