Черноморец

Черноморец Бс с 6 контроли и 7 освободени

Третодивизионният Черноморец Бургас ще изиграе шест зимни контроли, като подготовката на отбора стартира на 13 януари, обяви старши треньорът Радостин Кишишев.

 

Пет от съперниците вече са ясни, като се търси противник за още една дата. Акулите, които са на 5-о място след есенния дял на първенството в Югоизточната Трета лига, стартират зимната си подготовка на 13 януари на своя стадион. Първата контролна среща е на 19 януари с Миньор Раднево - също отбор от Югоизточната Трета лига. На 23 януари е фиксирана проверка с Несебър от Втора лига. Останалите съперници в зимните контроли са Карнобат (Югоизточна Трета лига), Поморие (Втора лига), както и последната преди старта на сезона с Черноморец Балчик (Втора лига). Още една свободна дата има в тефтера на Радостин Кишишев и той търси поне още един съперник.

 

За момента Черноморец се е разделил със седем човека от есенния състав, като това са двамата вратари Дамян Кадиев и Даниел Желев, защитниците Руси Гро-зев, Златко Ненов, Кемал Ве-лиев, Димитър Попов и крилото Иван Илиев. Кишишев отказа да съобщи нови попълнения, тъй като за момента разговорите все още продължават, а и в Трета лига няма контракти.

 

"Доволен съм от есенния полусезон на нашия отбор, защото влезе от А Областна група и успяхме да се преборим за Топ 5 на може би най-силната Трета лига. Отборът бързо стана фактор в нашата група. Но искам да отбележа, че доста отбори играят добър футбол, не само първите пет в класирането. Със сигурност първите пет тима могат да играят във Втора лига, друг е въпросът с какъв успех ще се представят там. Надявам се, че нашият отбор ще бъде по-добър през пролетта от това, което показахме през есента. Вярвам, че конкуренцията в групата ще бъде още по-силна, а също така се надявам да победи феърплеят и най-добрият отбор да влезе във Втора лига", заяви Кишишев пред БТА.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK