Арда (Кж)

Стойчо Стоев: Арда се нуждае от свежи попълнения

Треньорът на Арда Стойчо Стоев заяви, че тимът се нуждае от повече конкуренция на определени постове.

 

"Имаме добра основа да реализираме своята цел и евентуално да се класираме за Първа лига. Все още идеите ми не се получават в пълна степен. Има доста неща, които не ми харесват и явно във времето ще трябва да ги изчистим. Надявам се и селекцията да спомогне за този процес. Определено имаме нужда от освежаване. Дадени са позиции, на които търся футболисти, за да може да се вдигне нивото. Нужно е да се усили конкуренцията на някои постове. Надявам се до старта на подготовката да сме реализирали по-голямата част от селекцията", каза Стоев пред официалния сайт на Арда.

 

"Бях принуден да променям схемата на игра заради някои контузии и несполучливи игри. Това са нормални неща, когато виждаш, че не се получават дадени неща в избора на определени футболисти или в прилагането на дадена схема. Необходимо е в паузата играчите да се нагодят към схемите, които ще използваме напролет. Надявам се, че ще видим и на практика този атакуващ футбол, който се стремим да прилагаме. И да побеждаваме с игра, която да радва привържениците", допълни Стоев.

 

"Започваме подготовка на 10 януари и три дни ще бъдем в Кърджали. От 13-и до 23-и ще се готвим в Момчилград. А от 26 януари до 15 февруари сме на лагер в Турция, където ще имаме 7 контроли", посочи Стоев.

 

"Няма как да няма удари под кръста. Това е българската действителност и това винаги го е имало. Но когато имаш добър отбор, каквото и да се случва извън футболния аспект, трудно ще ти попречат да постигнеш целта си", заяви още Стойчо Стоев.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK