Сливнишки герой

Мартин Минев бе обявен за Футболист на годината за 2018

Вратарят на ФК Сливнишки герой Мартин Минев бе избран за Футболист на годината на ФК Сливнишки герой за 2018 година. Това е вторият път в който Минев грабва приза, след като бе избран за #1 и през 2013 година.

Минев бе награден на празнична церемония организирана от Община Сливница, а приза му бе връчен лично от Кмета на Община Сливница г-н Васко Стоилков.

На церемонията бе отличен и Теодор Никифоров от Детско-юношеската школа на Сливнишки герой, който бе обявен за най-проспериращ млад състезател. Никифоров играе за формацията юноши старша възраст. Наградени пък бяха и децата от възраст 2006 г., с треньор Христиан Александров, които са победители в своята възраст.

За да подкрепят Мартин Минев в залата присъстваха и треньорът на първият тим Мартин Минев, както и почти целият отбор, начело с капитана Виктор Георгиев.

Награди получиха още всички отличили се спортисти от Община Сливница в спортовете Футбол, Хандбал, Волейбол, Конен спорт, Шахмат и Художествена гимнастика.

Бисер Тодоров Бисер Тодоров
Главен фоторедактор

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK