Арда (Кж)

Стойчо Стоев: Това не е потенциалът на тима

Наставникът на Арда Кърджали Стойчо Стоев, който пое тима в движение, заяви че има още какво да се желае, за да се пребори за промоция в елита.

 

"Има още какво да се желае от отбора. Не е това потенциалът на тима. Надявам се да направим една сполучлива допълнителна селекция, която да усили евентуално нивото на отбора. През пролетта да изглеждаме по-добре. Трябва да сме реалисти. Точковата разлика от първия отбор е сериозна и не се достига така лесно. Не е малка и тази от втория. Основно ще се концентрираме върху изграждането на отбор, който да съумее да завоюва едно от местата за бараж. И да се представим на ниво в него. Ще видим какво ще се получи", каза специалистът.

 

 

"Определено има разлика между Първа и Втора лига. Може би първите отбори във втория ешелон на този етап могат да бъдат конкурентни на някои от тимовете във втората осмица 8 елита. Моята идея е да направим сериозен отбор, който, ако успее да влезе 8 Първа лига, да не е от тези, които ще се борят да не изпаднат след това. Напротив - да е един сериозен отбор, но това е далечна преспектива", добави бившият треньор на Левски и Лудогорец. 

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK