ЦСКА

ЦСКА може да стане шампион и без нови

Новият консултант в ЦСКА Люпко Петрович говори ексклузивно пред „Меридиан Мач“, за да разясни най-важните въпроси около „червените“. Попитахме го първо какво е най-важното, което трябва да се свърши в ЦСКА през зимата. „Най-важното е момчетата да си починат и после да направят добра подготовка. Съвети на Нестор Ел Маестро не съм давал все още. Отскоро съм в отбора и още не познавам толкова добре футболистите. Разбира се, разговарял съм с него и мога да кажа, че той е талантлив треньор и двамата виждаме нещата по един и същи начин. Не мога да отговаря отсега каква ще бъде зимната селекция. Но аз мисля, че дори и да не привлече нито един играч - ЦСКА може да стане шампион. Мисля, че имаме достатъчно добри футболисти“, заяви пред „Меридиан Мач“ еврошампионът с Цървена звезда от 1991 година.

 

Попитахме го и дали е говорил с Ел Маестро по темата за неговото английско самосъзнание, което през есента предизвика негативни реакции в Сърбия. Самият Петрович също разкритикува остро треньора на ЦСКА от страниците на нашия вестник.

 

„За онази история не съм говорил с него, но аз мисля, че той е интелигентен човек. Направил си е извода. Предполагам е осъзнал, че е сбъркал“, каза Люпко.

 

Легендарният специалист отговори и на най-важния въпрос - дали очаква след съветник да стане и старши треньор на "червените“.

 

„А затова дали мога да поема ЦСКА - не искам да се заричам за треньорския пост, защото в живота никога не се знае какво ще стане. Това мога да кажа по темата“, лаконично, но същевременно многозначително отговори Люпко.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK