Славия

Гошо Петков: Заслужавам да съм футболист на годината

Стражът на Славия Георги Петков сподели, че се смята за достоен да стане „Футболист на годината”, а шумотевицата около предстоящия избор не му влияе и за него не е фикс идея да спечели наградата.

 

„Нормално е при мен всичко около „Футболист на годината”. Не е нещо специално – каквото стане, все пак. Журналистите гласуват. Взех Купата на България, така е. Ако се гледа кой какво е постигнал през годината, то аз трябва да съм. Нека журналистите преценят, тъй като не ми е фикс идея”, сподели Петков, който взе участие на турнира за ветерани в столичния комплекс „Царско село”.

 

„Не мога да кажа, че не съм доволен от себе си през тази година. Жив и здрав съм, тренирам и помагам, когато трябва. По-важно е да гледаме младите футболисти, които се развиват в Славия. Огромно израстване на Антониос Стергиакис и му пожелавам трансфер”, продължи вратарят.

 

„Не съм мислил за рекорда за националния отбор. Аз се явявам като ме повикат да свърша работа, а не да поставям рекорди. Приемам го нормално. Ще играя докато мога и съм здрав. Най-важно е да съм полезен на отбора. Ако видя, че не съм полезен и започнат контузиите, сам ще спра”, завърши стражът.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK