ЦСКА

Ел Маестро: ЦСКА не може да намери по-добър от мен

„Дали е стоял въпросът с мое напускане на ЦСКА? Всъщност - не. В клуба има интелгинетни хора. Те знаят, че има по-добри треньори от мен в Европа. За съжаление обаче никой от тях не иска да дойде в ЦСКА. За хората, които искат да работят тук, за тези пари, е много трудно да се намери по-добър треньор от мен“, заяви наставникът на „червените“ Нестор Ел Маестро пред „Канал 3“. „За мен ситуацията е подобна. Не е лесно да работя тук, но имам успехи. Колко дълго мога да работя в ЦСКА? Щастлив съм в България, но не се виждам да завърша кариерата си тук“, продължи спецалистът.

 

„Въпросът с треньорските смени е доста интересен. Някои наставници лесно можеш да ги смениш или уволниш. В трите големи български отбора треньорите се сменят постоянно. От всичките аз съм най-дълго на своя пост. Колко хора са ги водили тези три отбора в последните 5 или 7 години, а резултатите са едни и същи. Това е нещо, върху което тря-ба да се помисли“, завърши английският специлиаст, който е роден в Сърбия.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK