Черно море

Португалски бек вариант за Черно море

Португалски десен бек може да започне подготовка с Черно море. Моряците чакат и още един чужденец - бразилско крило. Засега имената им се пазят в тайна. Те ще минат първо пробен период, преди старши треньора Илиан Илиев да реши дали ще ги задържи.

 

 

Именно на тези две позиции специалистът иска задължително да подсили тима си. Първото занимание на моряците за 2019 година ще е на 7 януари. До 15 януари Черно море ще се готви във Варна. Първата проверка ще е на 16-и срещу Черноморец Балчик. На 17-и отборът заминава за Турция, където ще проведе и основната си част от зимната подготовка и ще изиграе 4 спаринга.

 

На 22 януари варненци срещат полския елитен Миедж Легница, а на 24-ти съперник на моряците ще е друг тим от Екстракласата Арка Гдиня. На 30-и играчите на Илиан Илиев срещат Александрия (Украйна). Търси се противник за 28 януари.

 

На 1 февруари отборът се прибира във Варна. На 6-и моряците ще изиграят две контроли, а съперници ще са тимовете на Лудогорец II и Дунав Русе. На 9 февруари е последната контрола срещу Поморие, а преди срещата ще бъде представен отборът за пролетния дял от шампионата.

Тема Спорт

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK