ЦСКА

Десподов: Надявам се ЦСКА да ме продаде

Звездата на ЦСКА-София Кирил Десподов коментира, че иска да бъде продаден. Нападателят коментира темата пред "Дарик": 

 “И преди казах, че не е лъжа за никого, че вече ми се върти в главата и че сам усещам, че ми е моментът да изляза навън и да се развивам. Оттам-нататък ръководството ще прецени, ако получат добра оферта, дали ще ме продадат, или не. Но аз искрено се надявам и вътре в мен стои искрената надежда това да се случи, защото искам да отида да се развивам навън.”

 

"Тази 2018 г. беше доста добра за мен, вкарах доста голове, направих доста асистенции. Каквото се изискваше от моята позиция, съм дал 100%. Изпращам една добра година, надявам се и занапред да е така. Няма нищо, което да я вгорчава”, допълни Десподов.

 

"Работил съм с Люпко Петрович, бил ми е треньор в Литекс. Познавам го добре. Човек, който изгледа един мач на даден футболист, може да ти каже вече дали този играч ще го бъде или няма да го бъде. Постигнал е много в този живот, той ще помогне много на ЦСКА, неговото идване е много добро за ЦСКА.

 

 

Ще помогне много и на треньора, и на ръководството с опита си и ще даде максимума от себе си. Лично мое мнение е, че по-близкият до нас  Купата на България, защото в момента Лудогорец имат една преднина, която им дава спокойствие. Те са добър отбор, имат класни футболисти и ще направят всичко възможно да си запазят дистанцията. Но ние няма да се откажем от преследването на шампионата, така че ще се гоним до последно с тях и ще се види май месец какво е станало. Но мисля, че Купата е по-лесно достижима и по-лесният път за трофей", добави Кирил Десподов.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK