Спартак (Варна)

Спартак (Вн) уреди 3 контроли, двама играчи напуснаха

Отборът на Спартак (Вн) уреди три контроли, разкри http://varnautre.bg. На 26-и януари отборът среща Тополи, на 2-ри февруари играе с Кубрат, а на 9-и със Светкавица.

 

 

„Първите два мача вероятно ще са на „Локомотив”, а третият – в Търговище. За спарингите на 16-и 23-ти февруари очакваме отговор от Лудогорец 2 и Черноморец (Балчик). При техен отказ ще търсим други противници.”, заяви Енгибар Енгибаров.

 

Той уточни, че първият им съперник ще бъде Тополи, тъй като Добруджа им е отказал контролата. Спартак започва зимна подготовка на 14 януари (понеделник) в 14 часа на „Локомотив”.

 

В същото време стана ясно, че варненци са се разделили с още двама футболити. Това са нападателят Десислав Дяков и халфът Владислав Георгиев.

 

С това бройката на напусналите през зимата става седем, след като вече си тръгнаха Иван Великов, Георги Гушлев, Даниел Димитров, Виктор Георгиев и Георги Бербенков.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK