Нефтохимик

Изгониха треньор на Нефтохимик заради пари

Бившият шеф, а сега треньор в бургаския Нефтохимик Костадин Джамбазов е бил изгонен от клуба заради това, че не присъствал на коледното парти. Джамбазов призна пред Burgas24.bg, че не е присъствал заради забавени заплати, като вместо да ги получат преди празниците, на служителите били изплатени само частични възнаграждения.

 

"Ядосах се и не отидох на банкета. Всички разчитахме на тези пари, всички имаме семейства, за които да се грижим. И се оказва, че трябва да посрещаме Коледа с по 400 лева. Изобщо не ми беше до празник", обясни Джамбазов.

 

Седмица по-късно обаче някогашният му приятел, изпълнителният директор Николай Тодоров, който в момента коли и беси във футболния клуб, му се обадил и му заявил, че взима едноличното решение да го освободи от работа.

 

"Бил обиден, че не съм присъствал на банкета. Освен това треньорите много мрънкали за забавените си заплати и за това обвинява мен! Ами много ясно, че ще мрънкат -всеки от тях храни семейство. Освен това е мое решение дали ще ходя, или няма да ходя на фирмения купон", подчерта Джамбазов.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK