Беласица

Бела започва по-рано заради контрола с македонци

Отборът на Беласица ще започна зимната си подготовка на 10 януари. Това разкри треньорът на отбора Иво Тренчев, коментира https://struma.bg. Първоначално играчите трябваше да се съберат на 14-ти, но черезвичайно уредената контрола с третия в македонския елит „Академия Пандев“ наложи форсиране на тренировъчния старт. Освен гастрола на 20 януари в Струмица срещу хората на Югослав Тренчовски сигурни са и проверките срещу „Струмска слава“ /26.01./ и „Банско“ /02.02./. Списъкът с приятелски срещи ще се запълни с „Кариана“, „Добруджа“, „Миньор“ и другите избрали крайния Югозапад за подготвителните си лагери. Единственото ново име в селекцията на петричани е Христо Петров. 23-годишният нападател от село Първомай се раздели със „Септември“ /Сим/ и реши да се прибере в родния край, като вече уточни условията за повторното си присъединяване към бяло-червените с управителя Венко Папалюгов. Засега си тръгнаха Запро Динев /Ботев Пд/ и Васил Тачев /Оборище/. 

 

 

„Продължаваме напред без двама от основните си играчи, но пък е време своя шанс да получат Георги Спасов, Тодор Кръстев, Живко Димитров… Ще трябва да се справяме в този си състав, коментира вчера И. Тренчев.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK